Taal wijzigen
Sidebar content Main content

Startpagina

DIGITALE CATALOGUS
Welkom in de digitale catalogus van het Verzetsmuseum Amsterdam. Hier vindt u duizenden beschrijvingen van stukken uit de museumcollectie. Van een groeiend aantal stukken zijn ook digitale afbeeldingen of pdf-bestanden met gedigitaliseerd archiefmateriaal beschikbaar.
Via het scherm ‘zoeken’ kunt u de catalogus op vier manieren doorzoeken:
  • met ‘eenvoudig zoeken’ worden alle zoekvelden doorzocht op dezelfde zoekterm(en).
  • met ‘uitgebreid zoeken’ kunt u per zoekveld een andere zoekterm invoeren.
  • met ‘deskundig zoeken’ kunt u meerdere zoekvelden combineren via Booleaanse operatoren.
  • via de twaalf tegels komt u direct bij een deelcollectie of bepaald thema uit.
Gebruik de help-functie voor meer informatie.

DISCLAIMER EN GEBRUIKSVOORWAARDEN
Een deel van de collectie van het Verzetsmuseum Amsterdam is gedigitaliseerd en via deze catalogus beschikbaar. Het museum heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden te achterhalen en om toestemming te vragen. Mocht u rechten kunnen doen gelden en bezwaar hebben tegen digitale openbaarmaking, dan wordt u verzocht contact op te nemen met het museum.
Op al het via deze website toegankelijke materiaal rusten auteursrechten, ook van derden. Verveelvoudiging is toegestaan indien dit beperkt blijft tot enkele exemplaren en uitsluitend dient voor eigen gebruik en onder vermelding van het Verzetsmuseum Amsterdam als bron.
Het Verzetsmuseum Amsterdam heeft alle in de digitale catalogus opgenomen informatie zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Het museum kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van deze gegevens, noch voor schade als gevolg van het gebruik van deze catalogus.
AIS gebruikt functionele cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Deze AIS maakt ook gebruik van analytische cookies.